Kwalitatief schrijnwerk

Schrijnwerk perfect en tot in de puntjes afwerken, dat is onze trots als vakman. Modern of klassiek, jouw stijl is onze leidraad. Tevreden klanten, dat is waar we het voor doen.

Schrijnwerker in West-Vlaanderen

De uitvalsbasis van al ons schrijnwerk ligt in Oudenburg, tussen Brugge en Oostende. Heb je een project in gedachten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Schrijnwerken Burggraeve en Zoon in Oudenburg, Oostende en Brugge

Of je nu aan het renoveren bent, bezig bent aan een nieuwbouw of alleen nog maar een idee in je hoofd hebt, bij ons kan je terecht met al je vragen over schrijnwerk en timmerwerk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou en garanderen een scherpe en correcte prijs voor jouw maatwerk.

Burggraeve en Zoon is een schrijnwerkbedrijf dat samenwerkt met particulieren én professionals. Ramen en deuren zijn ons handelsmerk. Maar je kan voor nog zoveel andere projecten op ons vakmanschap vertrouwen. Het inrichten van een zolder, het plaatsen van een trap, of je rolluiken automatiseren? Klik voor meer info door naar onze diensten.

Ramen en deuren in Oostende en omstreken of schrijnwerken in West-Vlaanderen? Zoek niet langer, je hebt je vakman gevonden!

Meer weten? Contacteer ons gerust via ons contactformulier!

Wij denken met u mee en nemen uw zorgen weg!

Persoonlijke aanpak